Sponsoren Winters Hengelo gezocht

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan gezellige (kerst)activiteiten in de binnenstad van Hengelo? Word dan sponsor van Winters Hengelo!

Winters Hengelo met unieke schaatsbaan

Ook dit jaar organiseren Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo Winters Hengelo. Onder deze noemer worden allerlei winterse evenementen georganiseerd en gepromoot, waaronder een schaatsbaan en kerstmarkt. En dit jaar met een wel heel unieke schaatsbaan! Omdat het organiseren van een traditionele schaatsbaan steeds lastiger wordt, o.a. vanwege hoge (energie) kosten en Hengelo zich inzet voor duurzaamheid, is er besloten om dit jaar een professionele schaatsbaan van kunststof te plaatsen. En wel op een bijzondere locatie: het voormalige V&D pand.

Word sponsor

De schaatsbaan en kerstmarkt kunnen niet tot stand komen zonder sponsoren, jouw bijdrage is daarom nodig! Er is een sponsorpakket samengesteld dat er als volgt uitziet:

  • Maximale zichtbaarheid; doordat de schaatsbaan gratis toegankelijk is worden er veel bezoekers verwacht
  • 1x sponsordoek (sticker) langs de boarding van de duurzame kunststofschaatsbaan. Aan te leveren volgens specificaties. Opmaak door ons is mogelijk, kosten hiervoor zijn € 65 exclusief btw
  • Vermelding bedrijfslogo op gevel voormalige V&D pand
  • Vermelding bedrijfslogo op sponsordoek podium (van 20 t/m 24 december)
  • Vermelding bedrijfsnaam op www.uitinhengelo.nl/wintershengelo
  • Uitnodiging voor opening op woensdag 20 december voor twee personen. Om 16 uur wordt Winters Hengelo officieel geopend. Om 17 uur is er een hapje en drankje bij de schaatsbaan

Kosten € 350,- ex BTW en exclusief eventuele ontwerpkosten voor het sponsordoek rondom de schaatsbaan

Aanmelden als sponsor kan via deze link. Mocht je interesse hebben als hoofdsponsor, neem dan contact met ons op over de invulling via info@hengelopromotie.nl of 074 -250 10 80.

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief