LICHT Hengelo van start!

Vandaag (zaterdag 12 februari) start LICHT Hengelo! Tot en met 27 februari wandel, kijk en bewonder je verschillende (kunst)werken op het gebied van techniek, projectie en kunst in de binnenstad van Hengelo. Laat je verrassen en geniet van de LICHTpuntjes.

LICHT draait om techniek, vaardig & vindingrijkheid, kunst en aandacht voor het individu en de stad. Kenmerken die in het DNA van Hengelo en de Hengeloërs zitten en die tijdens LICHT letterlijk en figuurlijk worden uitgelicht. Verschillende partijen hebben de handen ineen geslagen om LICHT tot stand te laten komen. Organisatoren, ondernemers, kunstenaars en culturele instellingen zetten door middel van techniek, projectie en kunst het centrum van Hengelo gedurende twee weken in de schijnwerpers. Een LICHTpuntje voor de stad, bewoners en bezoekers.

Op www.uitinhengelo.nl/licht vind je het complete programma en een plattegrond waarop alle projecten en kunstwerken te vinden zijn.

𝘝𝘢𝘯𝘸𝘦𝘨𝘦 𝘥𝘦 𝘨𝘦𝘭𝘥𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘊𝘖𝘝𝘐𝘋-19 𝘮𝘢𝘢𝘵𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘢𝘵𝘪𝘦𝘧 𝘓𝘐𝘊𝘏𝘛 𝘏𝘦𝘯𝘨𝘦𝘭𝘰 2022 𝘬𝘭𝘦𝘪𝘯𝘴𝘤𝘩𝘢𝘭𝘪𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘱𝘻𝘦𝘵. 𝘓𝘐𝘊𝘏𝘛 𝘪𝘴 𝘯𝘶 𝘯𝘰𝘨 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘢𝘮𝘣𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘮 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘰𝘦𝘬𝘰𝘮𝘴𝘵 𝘵𝘦 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵𝘨𝘳𝘰𝘦𝘪𝘦𝘯 𝘵𝘰𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘓𝘐𝘊𝘏𝘛 𝘍𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭.

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief