Hengelo Kado gelanceerd

Eind 2020 heeft Hengelo Promotie Hengelo Kado gelanceerd. Een digitale kadokaart die je bij meer dan 100 winkels en horecazaken in Hengelo kan besteden. Met deze kaart willen we bewoners en bezoekers stimuleren om meer en vaker lokaal te kopen. 

Koop lokaal

Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten. Met Hengelo Kado stimuleren wij de bestedingen in eigen stad omdat de kadokaart alleen bij aangesloten Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden. Zeker in deze tijd willen we graag dat Hengeloërs lokaal winkelen: ‘Wees loyaal, koop lokaal’.

Wat is het precies?

Hengelo Kado is een digitale kadokaart, verkrijgbaar in de waarden €5, €10, €25 en €50. De kadokaart kan zowel fysiek gekocht worden (op asfpraak via click&collect) bij Hengelo Promotie als digitaal via de webshop van Hengelo Promotie. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met CCV Hengelo. Er is keuze voor een fysieke kaart in een kadoverpakking of een digitale kaart die uitgeprint kan worden.

Meer weten over Hengelo Kado of waar te besteden? Kijk dan op www.uitinhengelo.nl/hengelokado of bestel hem direct in de webshop