Gezocht: gastheer of gastvrouw voor Toeristisch Informatie Punt Hengelo

Ben jij fan van Hengelo? Wil je nog veel meer over Hengelo te weten komen? Ben jij goed op de hoogte van mooie, unieke en interessante plekjes in Hengelo? En wil je deze informatie graag delen met bewoners en bezoekers van onze stad? Dan zoeken wij jou!

Hengelo Promotie zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het Toeristisch Informatie Punt. Als vrijwilliger sta je bewoners en bezoekers te woord en geef je informatie over Hengelo en omgeving. Daarnaast is ook het verkopen van Hengelo Kado en andere (toeristische)producten één van je taken. Jij bent het visitekaartje van de organisatie en zorgt ervoor dat iedereen de juiste informatie krijgt.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste, representatieve vrijwilligers die op zaterdag ons team komen versterken. Je bent goed op de hoogte van alles wat er in Hengelo speelt en vindt het leuk om informatie te verstrekken aan bewoners en bezoekers. Je beheerst de Nederlandse taal en kan redelijk met de computer en internet overweg. Daarnaast vind je het niet erg om alleen te werken en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.

Werkuren

Het gaat om zaterdagen van 10 tot 17 uur.

Wie zijn wij?

Hengelo Promotie zorgt voor het versterken van het Hengelose profiel door een eenduidige, constante en herkenbare werkwijze, communicatie en promotie. Onze focus ligt op het aantrekken van meer bewoners en bezoekers die langer in de stad verblijven en daardoor meer besteden. Daarnaast bouwen wij samen met onze partners aan het stadsmerk Hengelo. Wij willen een verbinding leggen tussen de vitale (binnen) stad en haar bewoners en bedrijven. Wij laten zien en vertellen onze doelgroepen wat de stad te bieden heeft.

Interesse?

Vind je het leuk om ons team te komen ondersteunen? Of wil je meer weten? Dan kun je ons bereiken via telefoonnummer 074 – 250 10 80 of martine@bureauhengelo.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief